Μπορεί η Όλγα, η Σία και τα άλλα κορίτσια της τιβούλας να μην τα δεχόταν ως καλές του ο Μαρτσέλολ ούτε αν ήταν οι τελευταίες γυναίκες επί της γης, όμως τη δουλειά τους την έκαναν.

Τρομοκρατία, τρομοκρατία και να που μου την έκαναν, αγαπημένοι μου αναγνώστες τη ζημιά και δε μπόρεσα σήμερα, πρώτη Πέμπτη του Ιούλη, να βγω πανηγυρικά, αφού κοντρόλ δε μπήκε μόνο στα κάπιταλς (ποια;;;) αλλά και στα φιλμάκια στις αίθουσες.


Έτσι, για κακή σας τύχη, οι διανομείς και οι συνεργάτες τους στα εξωτερικά αποφάσισαν να πείσουν το λαό τον σινεφίλ να ψηφίσει «Ναι» αλλιώς θα του καεί και το DVD και η δορυφορική και αμερικανιά στη σκοτεινή αίθουσα δε θα ματαδεί.

Μία και μοναδική ταινία, λοιπόν, αφήσαν οι… οχτροί να μπει στο μενού της εβδομάδας κι αυτή είναι ένα κοινωνικό φιλμάκι του Βίκτορ Λέβιν με τίτλο «Σχέση 5 με 7».


Φυσικά, ο κύριος Λέβιν δεν είναι όποιος κι όποιος αλλά ο πολυβραβευμένος δημιουργός του «Mad Men» που πολύ του άρεσε του Μαρτσέλολ και σας το συνιστά ανεπιφύλακτα.
Το στόρι παρακολουθεί μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους του Μανχάταν που θα φέρει τον εικοσάρη επίδοξο συγγραφέα Μπράιαν σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή Γαλλίδα. Το πρόβλημα; Το κλασικό, το πρόστυχο, το Μανουσακικό. Είναι παντρεμένη η κυρία και μπορεί να τον συναντά για σύντομα ερωτικά ραντεβού, σε ξενοδοχεία, μόνο μεταξύ 5 και 7.
Η ταινία προσφέρεται για χαλάρωμα προ της κάλπης κι ο Μαρτσέλολ σας προκαλεί να τη δείτε.

That’s all folks!

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.