Μετά τη φτώχεια την καταραμένη της περασμένης εβδομάδας, τότε που ο Μαρτσέλολ σας ενημέρωσε με το νι και με το σίγμα γιατί ο κινηματογραφικός μπαχτσές έμεινε σκέτος λες και πέρασε λίβας κι έκαψε τα σπαρτά, η αγαπημένη μέρα της εβδομάδας έφτασε και πάλι, αγαπημένοι μου.

Πέμπτη η κινηματογραφική, λοιπόν κι ευκαιρία πια να ανασάνετε και να κόψετε για λίγο το Ευρωκοινοβούλιο γιατί το ξέρω σας χαλάει και τα μυαλά σας πονάνε σαν των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Κι αν η κατάσταση ακόμη είναι ρευστή, οι διανομείς είπαν να κάνουν ένα σκόντο και να αγοράσουν τέσσερα φιλμάκια μπας και σας φτιάξουν, κι εσάς και του ηγέτη σας του Μαρτσέλολ, το κέφι.

Τέσσερα, λοιπόν, τα νέα φιλμ και φυσικά ανάμεσα σ’ αυτά ξεχωρίζει ένα ντοκιμαντέρ. Όχι από εκείνα τα ουκρανικά που έβλεπε ο Ρος κι αναρωτιόταν η Ρέιτσελ τι σκατά του βρήκε, αλλά ένα που απευθύνεται σε μουσικόφιλους.

Στην κουρτίνα νούμερο ένα, λοιπόν, συναντάμε το «Amy: Το κορίτσι πίσω απ’ το όνομα». Και τι όνομα! Η Έιμι Γουαϊνχάουζ έζησε γρήγορα και γρήγορα πέρασε στην ιστορία και ο Μαρτσέλολ πολύ γοερά έκλαψε για το χαμό της. Ο Ασίφ Καπάντια αναβιώνει στο κινηματογραφικό πανί το θρύλο της Έιμι και όσοι πιστοί προσέλθετε για να δείτε τι χάσατε.

                           

Κι αφού σας έκανε την καρδιά περβόλι ή καλύτερα μποστάνι γεμάτο καρπούζια που είναι ο καιρός τους, ο Μαρτσέλολ σας ανοίγει την κουρτίνα νούμερο δύο που κρύβει μια κομεντί και μάλιστα σε σίκουελ. Το «Magic Mike XXL», μετά την επιτυχία του πρώτου φιλμ, βρίσκει τους πρωταγωνιστές να ξανασυναντιούνται σε νέες, μουσικές περιπέτειες. Δεν το λες και «Νονό» αλλά το στόχο του, δηλαδή να σκάσει λίγο το χειλάκι σας, το πετυχαίνει

Τρίτο νέο φιλμάκι της εβδομάδας, κωμωδία κι αυτό και θα το έχετε σίγουρα καταλάβει πως ο Μαρτσέλολ πάντα χρειάζεται ένα καλό γέλιο. «Μαζί σου κι ας πεθάνω» είναι ο τίτλος κι όχι, δεν αποτελεί μότο εμψύχωσης προς τον πρωθυπουργό μας, αλλά αναφέρεται στα κίνκι σεξουαλικά παιχνίδια πέντε ζευγαριών που ζουν στο Σίδνεϊ. Οι συνάδελφοι του Μαρτσέλολ στα εξωτερικά τον ενημέρωσαν πως πρόκειται για μια πανέξυπνη ταινία για το σεξ που κανείς δεν πρέπει να χάσει κι αυτός με τη σειρά του, απαιτεί από σας να κλείσετε θέση στο κοντινότερο σινεμά.

Μικρή είπαμε η εβδομάδα και φτάσαμε αισίως στην τέταρτη και τελευταία νέα ταινία των σινεμά. Η κουρτίνα νούμερο τέσσερα, όμως, κρύβει κι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Μαρτσέλολ, την καρακουκλάρα Σαρλίζ Θέρον που πλήγωσε τον Σον Πεν, αλλά άνοιξε έτσι και το δρόμο για νέους έρωτες. Με την κοντή fabulous κόμη της, η (καρακουκλάρα, λέμε) Σαρλίζ πρωταγωνιστεί στον «Σκοτεινό τόπο», ένα θρίλερ βασισμένο φυσικά στο γνωστό και μη εξαιρετέο βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν. Μην το χάσετε γιατί θα χάσετε, άσε που θα κάνετε και τον Μαρτσέλολ να κλαίει που αγνοείτε το πουλέν του.

Από μένα, τον αγαπημένο σας κριτικό του σινεμά, καλή εβδομάδα και καλή τύχη. Την Κυριακή θα μας χρειαστεί.

That’s all folks!

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.