Πέρασαν οι γιορτές. Έκανες τις βόλτες σου, ήπιες τον Βόσπορο, γκομένισες και κυρίως έφαγες. Έφαγες πολύ μάνα μου. Παραδέξου το. Κάποια κιλάκια τα πήρες. Μπούτια, κώλο και κυρίως κοιλιά. Και ήρθε η ώρα να τα χάσεις. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χάσεις κιλά; Το σεξ. Εύκολα, ανώδυνα κι αγόγγυστα στο χώρο σου - ή και όχι-.

Η μόδα των καιρών έχει για σένα άλλα σχέδια κι ακούει στο όνομα karezza. Τι είναι τούτο θα αναρωτηθείς και θα ‘χεις και δίκιο. Karezza  ή ελληνιστί εγκρατής συνουσία είναι η τάση που έρχεται να ανανεώσει τη σεξουαλική σου ζωή στο έπακρο. Πρόκειται για σεξ  που εστιάζει στη σωματική επαφή μεταξύ δύο ατόμων και δεν έχει σκοπό τον οργασμό. Κοινώς σεξ χωρίς σεξ.

Ο όρος karezza επινοήθηκε το 1896 από μια Aμερικανίδα γυναικολόγο και η λέξη στα ιταλικά σημαίνει χάδι. Σε ιδανικές συνθήκες λένε πως ο οργασμός πρέπει να αποφεύγεται  γιατί ατονεί η σεξουαλική εμπειρία και έτσι οι σύντροφοι συγκεντρώνονται ο ένας στην ευχαρίστηση του άλλου. Είναι μια μέθοδος που συνίσταται σε ζευγάρια που η σεξουαλική τους δραστηριότητα έχει βαλτώσει και ψάχνουν τρόπους να την ανανεώσουν.

Για να το κάνουμε λιανά. Οι ειδικοί προτείνουν σεξ χωρίς διείσδυση. Είσαι με το σύντροφό σου. Κάνετε ατμόσφαιρα, αφαιρείτε ο ένας τα ρούχα του άλλου κι επιστρέφετε στην εποχή των μαθητικών σας χρόνων. Τότε που τα πράγματα ήταν λίγο πιο αθώα και φούντωνες  με φιλιά και χάδια. Τότε που ακόμη δεν έκανες σεξ ή που δε μπορούσες ακόμη να ολοκληρώσεις και η επιθυμία σου μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

Δεν χρειάζεται να σας πω πως ξέρω ήδη ζευγάρια που το δοκίμασαν. Οι γυναίκες είναι ενθουσιασμένες και οι άντρες ξενερωμένοι μέχρι αηδίας. Οι λόγοι απλοί.

 Μια γυναίκα όταν βρίσκεται πολύ καιρό σε σχέση με το έτερον ήμισυ, βαριέται οικτρά τη διαδικασία της πράξης. Όλα ακολουθούν μια συγκεκριμένη, προδιαγεγραμμένη πορεία. Τώρα θα ξαπλώσουμε, τώρα θα με πιάσει από εδώ, τώρα θα με γυρίσει πλάι, τώρα θα πει αυτό και ω, τι έκπληξη, τώρα θα τελειώσει. Βαρετά. Βαρετά. Βαρετά.

Ένας άντρας, στο μεγαλύτερο ποσοστό, είναι σαρκικός. Κοινώς θέλει κάπου να το βάλει για να ξαλαφρώσει και δε θα το κουράσει πολύ το πράγμα. Εσένα ξέρει, εσένα εμπιστεύεται. Δεν του περνάει καν απ’ το μυαλό ότι η κοπέλα του μπορεί να ‘χει κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια. Δε προβληματίζεται. Θεωρεί δεδομένο πως θα κάνει σεξ χωρίς να σκοτιστεί να σου διεγείρει τον εγκέφαλο.

Συμπέρασμα: η γυναίκα ακούει για το karezza. Σεξ χωρίς κόπο, σου λέει. Τον ψήνει πως θα δοκιμάσουν κάτι εναλλακτικό που θα τους τρελάνει και θα πουν το δεσπότη Παναγιώτη. Πωρώνεται ο τύπος και ονειρεύεται  εννιάμιση βδομάδες. Πού να ‘ξερες, δύσμοιρε. Έρχεται η άγια ώρα της καρέτσας (έτσι τη λέει ο φίλος μας) και περιμένει να σκάσουν πυροτεχνήματα. Αντ’ αυτού καταλήγουν να παίζουν τις κουμπάρες. Χαδάκια εδώ, φιλάκια εκεί, χουφτώματα παραπέρα. Αυτός περιμένει να μπούνε στο ψητό κι εκείνη ευγνωμονεί το θεό του internet που της άνοιξε τα μάτια και θα γλυτώσει το βάσανο απόψε.

Κλείνοντας να σας πω για κάτι φίλους που το δοκίμασαν και  δεν τους βγήκε όπως περίμεναν. Το αρσενικό κουράστηκε γρήγορα από τις ευρωπαϊκές μαλακίες και της άλλαξε τα πετρέλαια. Τζίφος πήγε το βράδυ από άποψη καινοτομίας. Αυτά είναι για τίποτα χλεχλέδες του εξωτερικού, της είπε. Εδώ είναι Ελλάδα και στην Ελλάδα το αρσενικό το σωστό, το πρόστυχο το βάζει το νερό στο αυλάκι. Δεν κάθεται να το κοιτάει και να του τρέχουν τα σάλια.

Εσύ πως το βλέπεις; Είσαι για μια karezza που δε θα τη ξεχάσει ποτέ κανείς μας;;

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.