Δευτέρα 06/7/2015, μια μέρα μετά το «ΟΧΙ»

Οι εξωγήινοι και τα ζόμπι ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Εγώ περιμένω καμπερωμένος στο μπαλκόνι με το λάστιχο στην πίεση. Αν έρθουν θα τους κάνω λούτσα, θα δουν τι θα πάθουν. Η γάργαρη φωνή του Άδωνι δεν έχει ακουστεί σήμερα από την τηλεόραση και νιώθω κάτι να μου λείπει. Μπούμπη, μην εγκαταλείπεις τον αγώνα! Όχι τώρα που έφυγε ο άλλος ο λέτσος, ο αγραβάτιαστος! Άκουσα όμως την φωνή του Ντράγκι και την μελωδία που είναι η φωνή του Σόιμπλε. Μάλλον για μας έλεγαν. Νευριασμένοι ακούστηκαν. Κάτσε να δεις που θα τους νευρίασαν οι χαζοί οι χίπηδες.

Τρίτη 07/7/2015, δύο μέρες μετά το «ΟΧΙ»

Οι εισβολείς ακόμα δεν έχουν φανεί. Πιστεύω ότι περιμένουν να μας εξαντληθούν οι προμήθειες. Αλλά είναι σοφός ο κοντός. Ήδη εδώ και μια βδομάδα τρώμε μακαρόνια και όσπρια και έχουμε απόθεμα για περίπου 6 μήνες ακόμα. Πάλι καλά που τους άκουσα εκεί στις ειδήσεις και πρόλαβα να πάω σούπερ μάρκετ. Στήνω αυτί όπως είμαι στην σκοπιά μπας και ακούσω τις επαναστατικές φωνές του Άδωνι ή του Μάκη, άντε στην ανάγκη της Σοφούλας (της Βούλτεψη ντε) αλλά εις μάτην! Δεν πειράζει, κάπου θα προσπαθούν να οργανώσουν τον αγώνα μας ενάντια στις φρίκες που έρχονται. Η τηλεόραση τους δίνει δίκιο, άρα σωστοί θα είναι.

Τετάρτη 08/7/2015, τρεις μέρες μετά το «ΟΧΙ»

Οι εισβολείς ακόμα άφαντοι. Μάλλον με φοβούνται. Δεν πειράζει, θα βγω αύριο να τους βρω εγώ! Τώρα που έχουμε τον επαναστάτη και συναγωνιστή Τζήμερο να προσπαθεί να ξυπνήσει το λαό και να οργανώσει πραξικόπημα, δεν φοβάμαι τίποτα! Θα τους πατάξουμε τους εχθρούς, είτε έρθουν από αέρος, είτε από ξηρά, είτε από θάλασσα. Άσε που χτες οι άχρηστοι πάλι δεν ήρθαν σε συμφωνία. Ο κίνδυνος εντείνεται! Κοιτάω τον ουρανό να δω από πού θα μας έρθουν οι εξωγήινοι. Τα ζόμπι δεν τα φοβάμαι τόσο, είναι αργά. Έπαιζα και Left4Dead μικρός, έχω δει και Walking Dead. Μάλλον αυτά να εννοούσαν στις ειδήσεις όταν έλεγαν για τον αργό θάνατο.

Υ.Γ.: Με τόσο μακαρόνι έχω στουμπώσει. Αλλά θα βαστήξω. Αύριο που θα πάω μέχρι το ATM να βγάλω τα 60 ευρώ μου και να ψάξω σημάδια των εχθρών (να δω και κάνα κοριτσάκι στην ουρά, το μάθαμε πλέον το κόλπο), θα πάω και στο φαρμακείο να πάρω αποσυμφορητικά. Αν δεν έχουν έρθει οι εισβολείς μέχρι τότε!

Πέμπτη 09/7/2015, τέσσερις μέρες μετά το «ΟΧΙ»

Οι εχθροί μάλλον χτυπάνε ύπουλα! Πήγα στο ATM σήμερα, στα μουλωχτά, και δε βρήκα ουρά. Μας αφανίζουν σιγά-σιγά μάλλον. Απρόσεχτοι! Μάλλον δε βλέπουν τηλεόραση όπως εγώ οι παλιοχίπηδες, δεν ενημερώνονται σωστά. Ακόμα να φανεί ο Άδωνις να μιλήσει για εμάς και τα συμφέροντά μας. Έχουν γίνει πράματα και θαύματα σήμερα, από ότι ακούω όσο φυλάω σκοπιά με το λάστιχο. Στείλανε λένε οι άλλοι οι αγραβάτιαστοι πρόταση στην Ευρώπη, την ώρα που είχαν συγκέντρωση οι συναγωνιστές μας στο Σύνταγμα. Τα καθάρματα, δεν σέβονται τον αγώνα μας. Τέτοια μέρα βρήκαν να στείλουν την πρόταση για να μας την πουν οι ΟΧΙές. Είπαν και καλά ότι τον συμπάθησαν οι Ευρωπαίοι αυτόν τον Τσακαλάκο ή πως τον λένε που τους στείλαμε τις προάλλες. Ναι, καλά. Όσο προπαγάνδα και να μου πουλήσουν, εγώ δεν το κουνάω από τη σκοπιά μου. Δεν θα με πιάσουν στον ύπνο!

ΥΓ: Δεν είδα σημάδια του εχθρού σήμερα στους δρόμους. Επίσης, ούτε αποσυμφορητικά βρήκα, μάλλον μας τα πήραν και αυτά οι εξωγήινοι. Κάτσε, αυτούς δεν περιμένουμε τόσες μέρες;  

Παρασκευή 10/7/2015, πέντε μέρες μετά το «ΟΧΙ»

Έχω αρχίσει και φοβάμαι. Οι εχθροί μάλλον έχουν καταλάβει ότι τους περιμένω και μου κάνουν ψυχρό πόλεμο. Χάλασαν την τηλεόραση και δεν έχω τι να ακούω στη σκοπιά. Δε θέλουν να ενημερώνομαι σωστά, για αυτό το κάνουν! Αλλά εγώ δεν παρασύρομαι. Όχι σαν τους χαζούς τους γείτονες που χαχανίζουν και πάνε για μπάνιο. Δεν ξέρουν τι κόλαση τους περιμένει, το έλεγαν στα κανάλια. Μα καλά, αυτοί οι άνθρωποι δεν βλέπουν τηλεόραση; Πώς ενημερώνονται; Από αυτούς τους τσαρλατάνους στο Internet; Δεν ξέρουν ότι εκεί ο καθένας γράφει ό,τι θέλει; Χαζοί άνθρωποι. Να τους δω όταν θα μου ζητάνε βοήθεια και τρόφιμα πως θα κάνουν. Σιγά μην έχουν κάνει αυτοί οι ανεπρόκοποι καβάτζα για τον εχθρό! Εδώ, που τα λέμε, σαν πολύ να άργησε ο εχθρός. Ρε, λες να μας ξέχασε;

 Y.Γ.: Έχω αρχίσει και βρέχομαι με το λάστιχο. Κάνει πολύ ζέστη. Για αυτό μάλλον έχουν σαλέψει όλοι.

Σάββατο 11/7/2015, έξι μέρες μετά το «ΟΧΙ»

Δεύτερη μέρα χωρίς τηλεόραση. Μέρες που βρήκα να χάσω τα ακουστικά του κινητού! Δεν έχω και ραδιόφωνο και ο υπολογιστής είναι μακριά για να ενημερώνομαι από εκεί. Θα ακούσω απλά μουσική σήμερα στη σκοπιά μου, δεν πειράζει. Έχω αρχίσει και χαλαρώνω, μάλλον η ζέστη θα φταίει. Αλλά όχι, δε θα το βάλω κάτω. Θα περιμένω τον εχθρό και θα τον εξολοθρεύσω μόλις φανεί. Αλλά έχει αργήσει πολύ. Και δεν ξέρω τι γίνεται στον κόσμο τώρα. Μήπως τους έχουν εξοντώσει όλους και δεν πήρα χαμπάρι; Αχ, πως ζουν οι άνθρωποι χωρίς ενημέρωση!

Υ.Γ.: Έχει πάει αργά το βράδυ και πρώτη φορά αυτή τη βδομάδα που το μυαλό μου χάνεται στις σκέψεις του. Μάλλον θα έχουν δύναμη να ελέγχουν το μυαλό και πάνε να μου σπάσουν το ηθικό και την συγκέντρωση! Ποιοι το κάνουν αυτό είπαμε; Α, ναι, οι εξωγήινοι και τα ζόμπι.

Κυριακή 12/7/2015, εφτά μέρες μετά το «ΟΧΙ»

Μια περίεργη αίσθηση ηρεμίας με κατακλύζει. Και μου έχει γεννηθεί μια απορία: γιατί είμαι μια βδομάδα κλεισμένος σπίτι; Εγώ κάποιον εχθρό της ανθρωπότητας περίμενα, με αυτά που άκουγα. Δεν βλέπω κάτι να έρχεται. Ρε, λες να μας τη φυλάνε στη γωνία; Ποιους περιμέναμε πάλι; Α, ναι, κάτι εξωγήινους και κάτι ζόμπι. Δε νομίζω να έκαναν τα κανάλια έτσι για κάτι λιγότερο. Και γιατί φώναζε έτσι ο Άδωνις αν έχει περάσει μια βδομάδα και ζούμε ακόμα; Λες να ήταν υπερβολικοί; Μπα, παραλογίζομαι, μάλλον η ζέστη θα φταίει και ότι πήγα τουαλέτα, χωρίς αποσυμφορητικά. Αλλά έχει πολύ ζέστη. Να λουστώ με το λάστιχο; Μπα, γάμησέ το, θα πάω για μπάνιο. Έτσι κι αλλιώς, από ότι φαίνεται, οι εξωγήινοι και τα ζόμπι θα πήγαν διακοπές και αυτοί. Ή μας ξέχασαν. Και να πάω αύριο να επιδιορθώσω την τηλεόραση. Όλη αυτή η ηρεμία με χαλάει.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.