Σούλα, σήκω μαρή! Πάμε Σύνταγμα!

Τι εννοείς; Τι πάμε να κάνουμε εκεί; Πας καλά, ρε σαλεμένη; Ειδήσεις δεν έχει εκεί στο Farmville που παίζεις όλη μέρα; Α, δεν έχει όντως; Καλά, και πάλι σήκω να φύγουμε, ντε! Όχι, δεν πάμε στην Ερμού για ψώνια, μου θες και haute couture, βρε άμεσε απόγονε των μπαμπουίνων, μαύρη η ώρα που σε παντρεύτηκα!  Ούτε στα Hondos πάμε, η ζημιά σου δεν καλύπτεται! Πάμε ντε, θα αργήσουμε!

Ποια πρεμιέρα του Παπακαλιάτη μου λες, βρε αστοιχείωτη; Για τη διαδήλωση πάμε. Τι ποια διαδήλωση; Αυτή κατά των μέτρων! Αυτή που υποστηρίζει ο Αλεξάρας μας!

Ο Αλέξης βρε, όχι ο Άδωνις, τι είναι αυτά που μου τσαμπουνάς; Μόνο λούσα και facebook ξέρεις να μου είσαι, ανεπρόκοπη! Το παντελόνι μου ακόμα αμαντάριστο είναι!

Πάρε να ράψεις μέχρι να σου εξηγήσω. Ο αγαπητός μας Αλέξης, που λες, επειδή είναι κατά των μέτρων που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ο ίδιος ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και -μη σταματάς το ράψιμο, σε βλέπω- πρωθυπουργός πέρασε στη βουλή, υποστηρίζει τη διαδήλωση και την απεργία που οργανώθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Τι με κοιτάς σαν χάνος, τζιέρι μου;

Τι δεν κατάλαβες πάλι; Τι ποια απεργία; Τι κάνω εγώ, βρε, σήμερα μέσα στο σπίτι πρωί-πρωί; Λες να μη μου έφτανε να βλέπω τη μουτσούνα σου όλη μέρα και να πήρα άδεια για να βασανίζομαι περισσότερο; Τι στρίφωμα έκανες εδώ, μωρέ, θα με δουλεύει ο προϊστάμενος αύριο που θα πάω στη δουλειά!

Τι τετραήμερο στο βουνό να πάμε, ρε κακιά απομίμηση της Γεωργίας Βασιλειάδου, τόση ώρα που σου μιλάω με γράφεις; Τι σε δουλεύω, μου λες, τι δεν καταλαβαίνεις;

Όχι, δεν έχω γκόμενα, αν είχα εδώ θα ήμουν να βλέπω την αφεντομουτσουνάρα σου; Θα στα εξηγήσω άλλη μια φορά γιατί πολύ χαζή μου βγήκες.

Λοιπόν, πάμε από την αρχή.

Ο Αλεξάρας μας πριν κάνα χρόνο περίπου έβγαλε το λεγόμενο σχέδιο της Θεσσαλονίκης. Τι μου λες μωρέ για τρίγωνα Πανοράματος τώρα; Συγκεντρώσου, θα πάμε στην διαδήλωση, ρεζίλι θα με κάνεις! Άκου να μαθαίνεις!

Το σχέδιο αυτό, που λες πιπίνι μου, ήταν οι κινήσεις που δεν έχουν αφήσει οι κακοί εταίροι τον ηγέτη μας να πραγματοποιήσει. Θα μας έδινε λεφτά, πολλά λεφτά. Έτσι είχε πει, σου λέω. Από παλιά φαινόταν καλό παιδί αυτός. Τι θυμάσαι μωρέ, εσύ, ότι πριν 2 χρόνια τον έβριζα που είχε αντιταχθεί στον Αντωνάκη -ε, τον τραχανά της Νέας Δημοκρατίας. Να με σχωράς για το «Αντωνάκη», συνήθειο.

Με τα πολλά, που λες, ο Αλεξάρας μας έδωσε μεγάλη μάχη. Πολύ μεγάλη μάχη. Αντιτάχτηκε στους θεσμούς, πάλεψε με όλο του το είναι για μας και να μας κάνει πλούσιους. Ναι, μπράβο, τότε με τον Βαρουφάκη. Ναι, πολύ ωραίος ο Βαρουφάκης. Ανώμαλη.

Που λες, οι κακοί θεσμοί και αυτή η κακούργα Μέρκελ δεν τον άφησαν να μας δώσει λεφτά. Δε μας έδιναν κάτι δάνεια για να κάνουμε χαμό σαν χώρα. Ναι, μάνα μου, αυτοί φταίνε που δεν πάμε μπουζούκια. Σταμάτα, απολειφάδι, όταν μας δώσει τα λεφτά ο Αλέξης, θα πάμε.

Με τα πολλά, να μη σε κουράζω με τεχνικούρες  -δε θα καταλάβεις, έτσι κι αλλιώς-, αυτοί τώρα πρόσφατα ζήταγαν κάτι προαπαιτούμενα ή πως σκατά τα έλεγαν. Ναι μωρέ, ξέρεις, κάτι σαν εγγυήσεις ένα πράμα ότι δε θα κάνουμε τα λεφτά λουλούδια. Λες και είμαστε τίποτα ανεύθυνοι εμείς ή οι πολιτικάρες μας και θα τα σκορπάγαμε δεξιά ή αριστερά.

Μας έκαναν και κάτι ιστορίες εκεί με το ΦΠΑ, ήρθαν και οι πρόσφυγες καπάκι και, μην στα πολυλογώ Σουλάρα μου, μύλος η κατάσταση! Από παντού να πέσουν να τον φάνε τον Αλεξάρα μας. Τι εννοείς ότι δεν έχει βοηθήσει πολύ τους πρόσφυγες; Ολόκληρο το κορμί του σήκωσε και, μαζί με τον άλλον το βατραχοφάγο, πήγε αυτοπροσώπως στην Μυτιλήνη να δει τι παίζει. Όχι, βρε σούργελο, δε θα πάμε για ούζα μετά! Συγκεντρώσου!

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μερικοί χαζοί, δήθεν συναγωνιστές, το έπαιζαν αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση και το μέλλον της χώρας, και καλά, και αποφάσισαν να κάνουν απεργία κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ο Αλέξης, επειδή έχει συνείδηση και μας αγαπάει, είπε ότι τους υποστηρίζει και έτσι τους υποστηρίζω και εγώ.

Πάλι δεν κατάλαβες; Πάμε άλλη μια γρήγορη για να φύγουμε.

Σήμερα γίνεται απεργία κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για τα μέτρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία μέτρα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι δε θα πάρει ποτέ αλλά τα πήρε κι ο λαός επειδή δεν συμφωνεί με τα μέτρα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είναι αντίθετα με τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να κάνει απεργία και διαδήλωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία υποστηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα οποία δε συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι σαμπουάν και μαλακτικό μαζί, 2 σε 1, μου τσαμπουνάς και γελάς, βρε βούρλο; Τι μπερδεύεσαι; Ποιου ΣΥΡΙΖΑ το κάγκελο μου λες;

Όχου, χαζή είσαι. Απορώ γιατί σε παντρεύτηκα. Πάω μόνος μου. Δε θα με κάνεις ρεζίλι εσύ επειδή μπερδεύεσαι με δυο απλά πράγματα!


 

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.