Είναι αλήθεια ότι η μεγαλύτερη στιγμή για τη ζωή μιας γυναίκας, είναι αυτή που γίνεται μάνα. Μητέρα, μανούλα, μαμά. Ένας μικρός θεός που δημιουργεί ζωή από το σώμα του. Λογικό είναι να το χάσεις λίγο το μυαλό και να το ψάχνεις στην αγορά του Αλ Χαλίλι.

Αλλά υπάρχουν μερικά κορίτσια, που συχνάζουν σε διάφορα σάιτ, πίνοντας καφέ και δίνοντας συμβουλές η μία στην άλλη, που με κάνουν να αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιος κόσμος υπάρχει εκεί έξω. Οκ, όλες οι μέλλουσες ή ήδη υπάρχουσες μανούλες, έχουν ένα τσικ παραλογισμού παραπάνω. Αποστειρωμένες ολόσωμες φόρμες αστροναύτη πριν πλησιάσεις το παιδί τους, απαγόρευση κατανάλωσης πάσης φύσεως σακχάρων και λιπαρών και πολλά χαριτωμένα ακόμα.

Άλλο πράγμα όμως ο φόβος για το πλασματάκι που δημιούργησες και άλλο πράγμα η απύθμενη βλακεία.

Γιατί δε νοείται άνθρωπος με στοιχειώδη κατάληψη του εγκεφάλου από τα αντίστοιχα κύτταρα να αναρωτιέται, αν είναι αμαρτία να ντύσει το παιδί του τις απόκριες. Υπάρχει, βλέπετε μεγάλη πιθανότητα να εξοριστεί το νήπιο στο πυρ το εξώτερον και να βράζει στα καζάνια αιώνια. Οι ιντερνετικές μαμάδες λοιπόν, πολεμάνε τον Βόλντεμορτ του μυαλού τους.

Φυσικά και δε σταματάνε εκεί. Ούσες ειδικές στα μαγειρέματα, προβλέπουν και τις συνέπειες διαφόρων μεζαδακίων κατά τη διάρκεια της κύησης. Δεν τρώνε χταπόδι γιατί το μωρό θα «βεντουζάρει», κρατιούνται μακριά απ’τις σουπιές για να μην κατουράει το παιδί μελάνι και καταναλώνουν με μανία λαγό για να έχει ο απόγονος τυχερά ποδάρια.

Τα αποφθέγματα σοφίας τους, διακινούνται και ανταλάσσονται μετά μανίας και, το χειρότερο όλων, τα παίρνουν στα σοβαρά. Είναι να απορεί κανείς πώς επιτρέπουν σε τέτοιους ανθρώπους να αναπαράγονται.

Το χειρότερο βέβαια, είναι ότι οι γυναίκες αυτές, είναι αρκετά κοντά στην ηλικία μου. Όχι μόνο έχουν το θράσος να λένε τα δικά τους δημόσια, αλλά δίνουν πάτημα στη γερουσία, μιας και οι γενικεύσεις τρέφουν χρόνια το λαό μας, να χαρακτηρίζει τη νέα γενιά ανίδεη, αμόρφωτη και παντελώς ηλίθια. Και με το δίκιο της.

Αλλά τι να πω, ίσως πρέπει να τα νιώσουμε τα κορίτσια. Άλλωστε οι περισσότερες απ’αυτές, έχουνε πέσει θύματα μαύρης μαγείας και βουντού από τις πεθερές τους, τις στοιχειώνουν πνεύματα ή απλά προσπαθούν να αποφύγουν τις βαριές αμαρτίες που ξεπατικώνουν τα μικρά απ’τα σχολεία και τις μεταφέρουν και στο σπίτι.

Μάνες είναι και φοβούνται. Τόσες κακοτοπιές υπάρχουν. Κι αν το παιδί τους μπλέξει με κακές παρέες και αποφασίσει κάποια στιγμή στη ζωή του να δει -σας παρακαλώ μη σοκαριστείτε- θρίλερ; Απαπα τσουτσούριασα και μόνο που το σκέφτηκα.

Κι έτσι με συνοπτικές διαδικασίες αυτές οι γυναίκες ανατρέφουν παιδιά. Που ζουν ανάμεσά μας. Είναι τα παιδιά αυτά που μεγάλωσαν χωρίς δρακουλίνια, γιατί η μαμά τους φοβόταν ότι θα αποκτήσουν βαμπιρικούς κυνόδοντες. Ή εκείνα που νομίζουν ότι ο σταφυλόκοκκος τρώγεται και τα κούλουμα είναι κάτι στρογγυλά κεκάκια.

Και μιας και τα λύσαμε όλα και δεν έχουμε πλέον προβληματισμούς, ας απαντήσουμε και στην απορία πολλών άτεκνων, ακόμα, κοριτσιών που σουλατσάρουν εκ των προτέρων σ’αυτές τις σελίδες.

Ναι, γλυκούλες, υπάρχει περίπτωση να μείνεις έγκυος από σπέρμα στον πρωκτό. Θα σας συμβούλευα όμως,να το ρίξετε, γιατί θα βγει κωλόπαιδο.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.