Αγαπάς την Αμερική και όσα εκείνη συμβολίζει; Καταπίνεις μπέργκερ και κατουράς κόκα κόλα; Όταν ξεμένεις από τυρί για την πίτσα, λιώνεις το πρώτο πλαστικό μπoλ στα μικροκύματα γιατί είναι μακριά το σούπερ μάρκετ και δεν καταλαβαίνεις διαφορά στη γεύση; Έχεις τοπική αργία κάθε 4η Ιουλίου και μνημόσυνο στις 11 του Σεπτέμβρη κι ο λόγος δεν είναι ο αγιασμός στα σχολεία; Τότε έλα κι εσύ στο τουριστικό μας γραφείο, για προσφορές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη γη της ελευθερίας. Έλα μαζί μας, για ένα ταξίδι που θα σου αλλάξει τη ζωή. Γίνε μέλος της ομάδας μας και... απελευθερώσου.

Κι επειδή η οικονομική μας κατάσταση δε βοηθάει τις πωλήσεις εισιτηρίων, τα δικά μας ταξίδια είναι φθηνότερα, ψηφιακότερα και γρηγορότερα. Χωρίς αναμονές, ζυγίσματα αποσκευών και ξενοδοχεία χωρίς ασανσέρ. Εμείς σε στέλνουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μονάχα με ένα κουμπί. Κι εκεί, σε αναλαμβάνει η Broforce (metal σόλο για έμφαση).

Όπως καταλάβατε, σήμερα θα μιλήσουμε για το πιο πατριωτικά αμερικάνικο τρολοπαίχνιδο, που θα πoρώσει μικρούς και μεγάλους. Ο κόσμος κινδυνεύει και μια ελαφρώς υποβαθμισμένη ομάδα σκληρών επίλεκτων αναλαμβάνει να τον απελευθερώσει μια και καλή απ' τους κακούς τρομοκράτες που τρώνε και πίνουν πάνω σε όποιο έδαφος τους κάνει κέφι. Το παιχνίδι είναι εριστικά απλό πλατφορμέ πίου πίου με ανεξήγητα πολλούς τρόπους για να πέσεις, αυτοπυρποληθείς, γίνεις λεία οποιουδήποτε κατασκευάσματος είναι ένα pixel μεγαλύτερο από σένα. Ο στόχος είναι απλός: ελευθερία ή θάνατος. Μπορείς να παίξεις μόνος ή με τρία ακόμα αδέρφια, ρισκάροντας, σώζοντας εαυτούς και αλλήλους και γενικά, ελευθερώνοντας. Μεταξύ άλλων, αδερφοδυναμιστές είναι και οι: Rambro, Brommando, Bro in Black, Brominator, Brobocop, Indiana Brones, Brochete, Bronan the Brobarian, Ellen Ripbro, Double Bro Seven, The Brodator, Broheart και, φυσικά, ο Bro Lee.

Αν σας αρέσει η ιδέα, αλλά σας φαίνεται βαρετό να κυνηγάτε τρομοκράτες σε ένα ολόκληρο παιχνίδι, να σας ενημερώσω ότι η παγκόσμια απειλή εξελίσσεται, όταν στο παιχνίδι μπαίνουν γιγάντια σκουληκόμορφα space dildos που ζητούν υποταγή και κυριαρχία. Κι αφού γεμίσουν τον κόσμο ξερατά, οξύ και αποστήματα που γεννάνε εξωγήινα πλασματάκια που δαγκώνουν, καταφέρνει η δυνατή ομάδα ωμής δύναμης και δυνατοτήτων να εξαλείψει και αυτή την απειλή.

Και πάνω που όλοι πιστεύουν ότι η γη θα συνεχίσει να γυρίζει, εμφανίζεται ο ίδιος ο διάβολος με οστά και κέρατα, να πάρει ό,τι δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι. Και, όπως φανταστήκατε ήδη εσείς οι πιο τολμηροί, τον νικάτε και αυτόν.

Οι πανηγυρισμοί είναι μεγάλοι, σε σαλόνια, νετ καφέ κι υπνοδωμάτια. Στην ηχώ όμως της τρίτης ιαχής της νίκης, εμφανίζεται μία τελευταία μεγάλη πρόκληση. Η πραγματική μορφή του σατανά. Μια μορφή που υπόσχεται να βιάσει τους βολβούς σας με καθετήρα και να κατουρήσει την ψυχή σας.

Όταν περάσετε την τελευταία αυτή δοκιμασία, σας περιμένει μια μεγάλη γιορτή στο Λευκό Οίκο, με άντρες, γυναίκες, παιδιά και τον Πρόεδρο, να περιμένουν να σας λατρέψουν. Το αν θα μείνετε ήρωες ή θα καταλήξετε στη φυλακή, είναι στα χέρια σας. Ή μάλλον, στα όπλα σας.

Δε θα πω πολλά ακόμα. Η τελική επιλογή είναι δική σου, φίλε αναγνώστη. Μάζεψε τους φίλους σου για μερικές ώρες ελεύθερου χρόνου και ηπείρων, ή δοκίμασε να σώσεις τον πλανήτη μόνος. Πήδα στο ελικόπτερο της σωτηρίας με φόντο την αμερικάνικη σημαία ή πέθανε προσπαθώντας. Αυτό που σίγουρα πρέπει να ξέρεις, είναι ότι κανείς δε γλιτώνει απ' την ελευθερία.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.