Μετά απο πολλή παρέα με το αντρικό φύλο κατέληξα στο συμπέρασμα πως ένα απο τα μεγαλύτερα διλήμματα ever είναι το «βυζιά ή κώλoς», ή αλλιώς «βυζγοιά ή κώλος».

Χρόνια τώρα ακούω να τους απασχολεί το θέμα. Έχουν χαλάσει φιλίες σας λέω πάνω σε αυτή τη συζήτηση αλλά έχουν δημιουργηθεί κιόλας. Όταν γνωρίζει ένας άντρας έναν άλλον, από τα πρώτα πράγματα που θα ρωτήσει μέσα στη συζήτηση για τις γυναίκες είναι αυτό.

Βυζγιά ή κώλος ή αλλιώς στήθος ή πωπός. Όπως θέλετε πείτε το, δεν είναι ντροπή. Τα παραπάνω αποτελούν κύριο κριτήριο  για αρκετούς άντρες. Ποιο κοιτάνε πρώτο;
Ποιο είναι πιο βασικό και καθορίζει την επιλογή της ιδανικής συντρόφου;


Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που δεν έχουν ιδιαίτερο κόλλημα με κανένα απο τα δύο αλλά είναι μειονότητα και δε θα ασχοληθούμε μαζί τους (sorry guys, next time). Μιλάμε για τους άντρες με προτιμήσεις σε συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου σώματος. Όμως, οφείλουμε να τονίσουμε πως το γεγονός ότι γουστάρουν πιο πολύ ένα απο τα δύο συγκεκριμένα σημεία, δε σημαίνει οτι όλα τα άλλα τους αφήνουν αδιάφορους, απλά δίνουν μεγαλύτερη βάση εκεί και αν πετύχουν το συνδιασμό που θέλουν είναι πανευτυχείς.


Ας ασχοληθούμε με τους πρώτους. Προτίμηση στο γυναικείο στήθος ή βυζγοιά για να τα λέμε σωστά. Είναι αυτοί που θαυμάζου, αναζητούν και αποζητούν το στήθος στη γυναίκα είτε είναι μεγάλο είτε είναι μικρό. Τα πράγματα δεν είναι απλά, μην νομίζετε.
Θέλουν στήθος αλλά χωρίζονται σε υποκατηγορίες.
Η πρώτη κατηγορία είναι οι τύποι που θέλουν μεγάλο στήθος νούμερο 4 και άνω παρακαλώ.
Θα τους δεις να έχουν θεά τους την Πάμελα και πολλές άλλες «προικισμένες», με τη βοήθεια του χειρουργού ή και όχι. Κατά προτίμηση βασικά, θα ήθελαν φυσικό πλούσιο μπούστο και όχι πλαστικό αλλά θα κάνουν την καρδιά τους πέτρα και θα συμβιβαστούν με το βυζί πέτρα-σιλικονάτο επίσης.


Θέλουν τη γυναίκα τους πληθωρική και καθώς ξαπλώνουν στην αγκαλιά της να μπαίνουν και ανάμεσα στο στήθος για να κάνουν τη γνωστή σε όλους κίνηση που βλέπουμε και στις ταινίες. Ξέρετε ποια εννοώ φυσικά! Αυτή που μπαίνει ο τύπος ανάμεσα στα βυζγιά και βγάζει έναν χαρακτηριστικό ήχο. Μη γελάτε, δεν μπορούσα να το περιγράψω πιο καλά! Αυτό τελοσπάντων.


Η δεύτερη κατηγορία θέλει το στήθος μικρό και καλοσχηματισμένο. Είναι αυτοί που θα τους ακούσεις να λένε πως το τέλειο στήθος είναι αυτό που χωράει τέλεια στην παλάμη του χεριού τους.
Και στις δύο κατηγορίες αρέσει εξίσου πολύ να βλέπουν τη γυναίκα τους με βαθιά ντεκολτε για να απολαμβάνουν το θέαμα του μπούστου και στις εξόδους τους. Άσε που το θεωρούν και πολύ σεξυ και γυρνάνε σπίτι με όρεξη για τρελίτσες. Πού να ‘χουν πιει και δυο-τρία ποτά δηλαδή!


Θα τους καταλάβεις εύκολα όταν θα μιλάς μαζί τους απο κοντά  διότι θα τσεκάρουν, με διακριτικότητα πάντα, το στήθος σου καθώς θα εξελίσσεται η κουβέντα και θα αρχίσουν να μην είναι τόσο σφιγμένοι. Αγαπημένη τους στάση είναι η γυναίκα απο πάνω καθώς έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στο αντικείμενο του πόθου τους, και θέα φυσικά.


Ας περάσουμε όμως και στους δεύτερους που ψηφίζουν κώλο δαγκωτό.
Είναι αυτοί που λένε πως το στήθος είναι για το μάτι και ο κώλος είναι για το χέρι.
Γουστάρουν πωπό και δε ντρέπονται να το φωνάξουν και να πουν στους άλλους που γουστάρουν στήθος πως τα βυζιά δεν φέρνουν την ευτυχία. Τρελαίνονται για κολλητά παντελόνια, τζιν και κολαν, αλλά απογειώνονται με τις στενές φούστες και τις ψηλές γόβες.

Οτιδήποτε κολλάει επάνω σου είναι τέλειο για αυτούς. Είναι φαν των στρινγκ εσωρούχων καθώς και των brazil. Τους εξουσιάζει  μια ακατάπαυστη θέληση να είναι συνέχεια σε επαφή με τον πωπό σου και δε θα χάσουν ευκαιρία να τον πιάσουν.

Αγαπημένη στάση είναι το doggy style. Για τους ίδιους λόγους που αναφέραμε και πριν. Από άποψη πρακτικότητας αλλά και θέας την προτιμούν με χίλια, όπως και στα όρθια.
Θέλουν τον πωπό σου σε συγκεκριμένη αναλογία, όχι πολύ σκληρό αλλά όχι και τελείως λαπά.
Αν το έχεις αυτό είναι ένα τσακ πιο κοντά στον παράδεισο.


Θα σε ενθαρρύνουν να φοράς κολλητά παντελόνια και κολαν γιατί σου πάνε, -είναι και βολικά εδώ που τα λέμε-, αλλά αν δεν έχεις στενές φούστες ετοιμάσου να πάρεις ή να τις δεχτείς σαν δώρο απο αυτούς. Οι γόβες είναι αυτονόητες σε κάθε εμφάνισή σου -μπροστά του τουλάχιστον.

Αυτούς τους κυρίους θα τους καταλάβεις απο το βλέμμα που πάντα κινείται πιο χαμηλά, εκεί κοντά στη μέση σου, γιατί τρελαίνονται εκτός των άλλων και για τα λακάκια στη μέση των γυναικών.
Όταν δουν αυτό που θέλουν θα χαμογελάσουν πονηρά και θα κάνουν την κίνησή τους.

Αυτοί είναι εν ολίγοις οι δύο τύποι που κυκλοφορούν στην «αγορά».
Τονίστε το δυνατό σας σημείο και αφού πλέον ξέρετε να τους εντοπίζετε, -αυτοί πάντα ήξεραν το πώς-, καλό κυνήγι και στους δυο σας.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.