Φίλοι μου, καλοί μου φίλοι. Έχουμε πολλά να πούμε σήμερα.

Αρχικά, θέλω ενός λεπτού σιγή για να αναρωτηθούμε όλοι μαζί γιατί τραγουδάει η Στικούδη. Αντιλαμβάνομαι πως αν είσαι μοντέλο, ή γενικότερα από φωνή κορμάρα, μπορείς να αναλάβεις κι άλλες δουλειές, όπως αυτή της ηθοποιού, της παρουσιάστριας, της βουλευτίνας κ.α. Μερικές γίνονται και τραγουδιάρες. 'Νταξ, συμβαίνει.

Αν την έχουν τη φωνή, με 'γεια τους με χαρά τους και καμία αντίρρηση. Αν όχι, τότε τον ήπιαμε ομαδικώς. Διότι, ναι, υπάρχουν κι αυτές που το τερματίζουν. Και το πράγμα χειροτερεύει πανηγυρικά. Διότι, κούκλα μου, μια φορά ράπερ σίγουρα δε γίνεσαι. Ε, θα έσκαγα. Δε θέλω να σας θυμίσω τις ένδοξες μέρες #στικουδέτο -που λέει και ο Μιθριδάτης, στο μεγαλείο του οποίου θα υποκλιθούμε αργότερα- αλλά το Κατερινάκι αρέστηκε στη χιπ χοπ φάση -σιγά το νέο- και έχωνε εκεί τα δικά της. Το θεσπέσιο 16άμπαρο του rap challenge δε, το υπεραγαπώ.

Τέλος πάντων, η Στικούδη αποφάσισε από ράπερ να γίνει κυριλέ και πάλι, οπότε σας παραθέτω το νέο καλοκαιρινό της χιτ. Ναι, είναι αυτό με το μπλε μαγιό που έχει γεμίσει την αρχική μας στο fb εδώ και κανά μήνα. Προσοχή, όμως, διότι το βίντεο περιέχει και τοποθέτηση προϊόντος - το λέω σε περίπτωση που δεν το παρατηρήσετε μόνοι σας, βρε κουτά.

Κατά τ’ άλλα, έχω κάτι από Gaga, η οποία έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μας εκπλήσσει καθημερινώς. Η Gaga είναι μια διχασμένη υπόθεση, διότι διχάζει το κοινό. Οι μισοί τη λατρεύουν και την αποθεώνουν, οι υπόλοιποι τη βρίζουν. Όμως, πλεόν η Mother Monster αποδεικνύει περίτρανα ότι μέσα της έχει φωνή και ποιότητα. Τη στροφή την έκανε τότε με τον Τόνυ, όμως πρέπει να της άρεσε, οπότε συνεχίζει ακάθεκτη. Από τη μια είχαμε τα Όσκαρ, από την άλλη κάτι live σε στάδια που τραγουδάει με το μικρόφωνο κανένα μέτρο μακριά από το στόμα της, και τώρα έχουμε κάτι νέο.

Η Lady εμφανίστηκε στο στάδιο του Αζαρμπαιτζάν και τραγούδησε για την έναρξη των Ευρωπαικών Αγώνων Στίβου. Μόνο που δεν είναι ούτε pop, ούτε jazz. Είναι χίπισσα! Ω, ναι! Με το ταττού peace στο χέρι και το λέλουδο να πνίγει ένα πιάνο, βγήκε και είπε το αύμνηστο Imagine του Lennon. Τα συμπεράσματα δικά σας. Μόνο που πρέπει να το παρακολουθήσετε ολόκληρο.

Σε πιο εναλλακτικές γραμμές κινείται και η Miley Curys, γιατί ο χιπισμός έχει βαρέσει τα αστέρια κατακούτελα. Ξεκινώντας η Miley, λοιπόν, το δικό της Happy Hippie Foundation, έχει βάλει και αυτή όλο το instagram στις διαδικασίες του InstaPride, ώστε να υποστηρίξει, αλλά και να στηρίξει μέσω φωτογραφιών τις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις του κόσμου.

Παρακάτω, σας έχω Madonna, με νέο video clip. Μου ήρθε διότι στο κλιπ παρακολουθούμε και ένα μικροσκοπικό guest από τη Miley, αλλά κι από άλλους του χώρου, όπως τη Rita Ora, τη Beyonce, τη Katy Perry, τον Kanye West και άλλους, σε μια συνεργασία της με τη Nicki Minaj. H Madonna και οι φίλοι της παρτάρουν ανελέητα. Αυτό. Και μας είχε πρήξει ένα διάστημα, ήταν καιρός να ξαναεμφανιστεί μετά από τόσο μεγάλη παύση.

Τώρα που είπα Nicki Minaj και Madonna, θυμάστε μια άλλη συνεργασία των δύο με τη Mia; Η τελευταία έβγαλε νέα κυκλοφορία, όπου πρωταγωνιστεί η μεγαλύτερη σχολή πάλης της Κίνας.

Και τώρα που ανέφερα όλους αυτούς, να θυμηθώ να σας πω ότι περιμένουμε πώς και πώς το νέο κομμάτι Feeling Myself, από τις Nicki Minaj και Beyonce. Δηλαδή, έχουμε το κομμάτι, όμως περιμένουμε το κλιπ, με το οποίο έχει γίνει τρελός ντόρος, οπότε σας δίνω τιζεράκι να τσεκάρετε όσο αναμένετε. (Η Nicki δε βάζει κώλο κάτω, έτσι;)

Τέλος, κάνω γραντ φινάλε με Ημισκούμπιρα και νέα κυκλοφορία, μαζί με κόσμο και ντουνιά -σας το είπα εγώ ότι θα επανέλθω- και μας αρέσει.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.