Οι δημιουργοί των ancient memes, της σελίδας που απέδειξε πως όταν οι Έλληνες (άντε κι  oι Ετρούσκοι, άντε και οι Μάγιας) φτιάχνανε memes, οι άλλοι ήταν ακόμα πάνω στα δέντρα μας τίμησαν εδώ στο mindthetrap.gr με μια μοναδική συνέντευξη. Σεβόμενη τη διατήρηση της ανωνυμίας τους, οδηγήθηκα με τα μάτια κλειστά σε μία κατακόμβη Καπουτσίνων μοναχών, όπου έλαβε χώρα η συνέντευξη, την οποία έχω την αμέριστη τιμή να παρουσιάσω εδώ.

Ποια ήταν η αρχή του κακού; Πώς φτιάχτηκε το πρώτο ancient meme;

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι από πού ξεκίνησες, γι’ αυτό κι εμείς κάθε χρόνο πηγαίνουμε στη σπηλιά που κάναμε το πρώτο μας meme, βραχογραφία το λένε κάποιοι, αλλά το τι είναι ας αφήσουν εμάς να το ξέρουμε καλύτερα.

Κατανοώντας πως είναι δύσκολο να διαλέξεις, ποιο είναι το meme που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας;

Όλα τα μιμίδια που ανεβάζουμε έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, όλα μας αρέσουν, στο τσακ κρατιόμαστε να μην κάνουμε λάικ στον εαυτό μας.

Φήμες λένε πως έχετε έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της δυναστείας των Μιvγκ (αυτών με τα βάζα ντε)! Σκοπεύετε να προσθέσετε στη γκάμα κι άλλους πολιτισμούς που δεν έχετε κάνει ακόμα;

Προσπαθούμε ήδη να φτιάξουμε και κινέζικα memes κι έχουμε φτιάξει μερικά αλλά το κακό με τα κινέζικα memes είναι ότι χαλάνε εύκολα κι έτσι δεν προλαβαίνουμε να τα ανεβάσουμε.

Ελληνική πολιτική σκηνή. Έχετε υποψήφια memes πολιτικών που τείνουν ή ανήκουν ήδη στην κατηγορία των αρχαίων ή προτιμάτε η σελίδα να παραμείνει άσπιλη και αμόλυντη;

Ελληνική πολιτική σκηνή; Θα ήταν λίγο πιο αστεία απ’ την ελληνική ραπ σκηνή αν υπήρχε ελληνική ραπ σκηνή και το λέμε αυτό με πόνο στην καρδιά, γιατί όπως ξέρουν όλοι κι όσοι δεν το ξέρουν ας το μάθουν τώρα, είμαστε στην φάση από το ’96.

Όταν δε φτιάχνετε memes, τι κάνετε;

Φτιάχνουμε  τζιφάκια με γκλίτερ καλημέρες  τα οποία ανεβάζουμε στην αγαπημενη μας σελιδα στο φβ  που δεν είναι άλλη απ’ την «η απιστία δεν είναι μαγκιά είναι αυτοταπείνωση».

Σχέδια για το μέλλον; Προς τα πού θα επεκταθείτε;

Σκεφτόμαστε να αγοράσουμε το facebook αλλά είδαμε και κάτι ωραία παπούτσια στις εκπτώσεις κι όπως καταλαβαίνεις είμαστε σε δίλημμα. Ωστόσο θα ενημερώσουμε σε συνέντευξη τύπου που θα δώσουμε στην κορυφή του Ολύμπου αν το θέλει ο Δίας κι αν το επιτρέψει  ο καιρός.

Και για το τέλος, πείτε ό,τι θέλετε στους αναγνώστες του mindthetrap.gr

Το να μην έχετε κάνει λάικ στα Ancient Memes δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση. Αλλωστε το λάικ είναι αρχαία ελληνική λέξη και όλοι το ξέρουν αυτό.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.