Οι σημερινές εκλογές έφτασαν και, με το ρυθμό που βαδίζουμε, οι επόμενες δε θα αργήσουν να προκυρηχθούν. Μπουχτισμένοι, κουρασμένοι και αηδιασμένοι από το πολιτικό γίγνεσθαι, οι εμείς εδώ του mind the trap, ανακοινώνουμε την ίδρυση του δικού μας κόμματος, εν ονόματι  Σ.Φ.Ι.Ξ.Ο.Υ (Σύντροφοι, Φίλοι, Ιδιώτες, Ξέρουμε Όλοι Υπολογιστές), που θα κατέβει στις επόμενες, μεθεπόμενες και ν-επόμενες εκλογές μέσα στο 2015 και όχι μόνο. Πρόεδρος του κόμματος ορίστηκε με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες ο Παναγιώτης –με όνομα βαρύ σαν ιστορία Ταμτάκος, του οποίου περισσότερα στοιχεία δε βγαίνουν στη δημοσιότητα, γιατί η σωματική και όχι μόνο ακεραιότητά του κινδυνεύουν από τα όρνεα της πολιτικής σκηνής, που φθονούν την επερχόμενη επιτυχία μας.

Πάμε να γνωρίσουμε τους υποψήφιους βουλευτές και το πρόγραμμά τους όταν θα γίνουμε κυβέρνηση. 

Βαΐτσης Ευάγγελος του Αγαπίου – Υπουργείο εκποίησης ευθυνών και ανάπτυξης  «Εγώ τι φταίω;»

Στις 21 Σεπτεμβρίου δε θα έχουμε μόνο αλλαγές. Θα έχουμε και συνέπεια στις παραδόσεις μας. Θα μείνουμε πιστοί στις αξίες που μας μεγάλωσαν και στις ιδέες που μας γαλούχησαν οι παλαιότεροι, που ήξεραν τι έκαναν. 
Θα κάνουμε τον μέσο δημόσιο υπάλληλο και τον μέσο φαντάρο να αποκτήσουν φωνή. Θα κάνουμε όλους εσάς τους αχαΐρευτους να βρείτε ένα κράτος που να σας νοιάζεται και να φροντίζει τις ανάγκες σας να λουφάρετε και να πετάτε το μπαλάκι δεξιά και αριστερά, στους εχθρούς του έθνους που τόσο καιρό ποθούν την αξιοκρατία.
Ελληνίδες και Έλληνες, δεν είναι τυχαία η δουλεία μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τις διδαχές του ωχαδερφισμού να ξεχαστούν και να καλυφθούν από υπευθυνότητα και ασφάλεια. Όλοι έχουμε το δικαίωμα της ανευθυνότητας και θα το υπερασπιστούμε. Και αυτό είναι δέσμευση. Όχι δική μας πάντως. Πληροφορίες στο ΥΠ.ΑΝ.ΥΠΑ.ΚΑ ή στα διαθέσιμα Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξέτασης Προστάτη).


Γεωργιλαδάκης Σπυρίδων του Νικολάου – Υπουργείο Αναζήτησης Υπάρχουσας Κατάστασης (ΥΠ.ΑΝ.ΥΠΑ.ΚΑ.)

Η κατάσταση, τα τελευταία ειδικά χρόνια, οδεύει ολοένα και πιο αποφασιστικά προς το σημείο να αυτοαναιρέσει τον εαυτό της. Να φτάσει στο σημείο να μην υφίσταται, να μην υπάρχει, να μην είναι.
Και όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι δεν είναι ότι δεν είναι κατάσταση αυτή που πρέπει να είναι, αλλά πως είναι ότι όποια κατάσταση κι αν είναι δεν είναι αυτή που είναι. Στις 21 του Σεπτέμβρη η αναζήτηση τελειώνει. Με άμεση θέσπιση Επιτροπής Αναδιάρθρωσης Καταστάσεων,
οι μη προσδιορισμένες καταστάσεις οδεύουν προς το χρονοντούλαπο της ιστορίας. Στις 21 του Σεπτέμβρη τελειώνουμε με το μη υφιστάμενο και αγκαλιάζουμε καταστάσεις υπαρκτές.
Στις 21 του Σεπτέμβρη σταματάμε πια να λέμε ότι δεν είναι κατάσταση αυτή, γιατί θα είναι.
Υπαρκτή, υφιστάμενη και αυτοπροσδιοριζόμενη.
m/ Μαζί μπορούμε m/

Εξαρχοπούλου Κλεοπάτρα του Λαζάρου – Υπουργείο Συγγενών και Βυσμάτων

Απο 20 Σεπτέμβρη στις 12 το βράδυ να ξέρετε οτι τα πράγματα αλλάζουν. Αρκετά με τις κουμπάρες τα ξαδέρφια κτλπ που όλοι βολεύτηκαν κάπου λόγω «συγγένειας».
Οικογενειακή συγγένεια υφίσταται μόνο έως πρώτου βαθμού και απολαμβάνει τις υπηρεσίες μας χωρίς κόστος αφού θα εργάζεται για εμάς αλλιώς θα μαστιγώνεται με το soundtrack των 50 αποχρώσεων του απολιτίκ. Όποιος χρειαστεί να έρθει σε εμένα, θα πρέπει να έρθει με το χέρι στην καρδιά και το πορτοφόλι γεμάτο. Ρουσφέτια δεν κάνουμε τζαμπαντάν. Το βύσμα θα ενεργοποιείται αφού ξεχρεωθεί το κόστος της υπηρεσίας και ότι πληρώνεις παίρνεις πληρώστε με λοιπόν για να πάρετε κάτι καλό αλλιώς θα πάρετε δρόμο!
Επίσης απαγορεύουμε η λέξη βύσμα να χρησιμοποιείται με άλλη έννοια πέρα απο αυτήν που της δώσαμε εμείς. Όποιος δεν το κάνει θα αντιμετωπίσει το «βύσμα» της ηλεκτρικής καρέκλας.
 

Kυπριανού Χριστάκης του Κύπρου – Υπουργείο Εισαγωγής Χαλουμιού και Μαζικής Αφύπνισης

Στις 21 του Σεπτέμβρη μια καινούργια μέρα θα ξημερώσει. Πρώτα υποσχόμαστε μαζική διάθεση χαλουμιού για όλους τους πολίτες, μακριά από περιοριστικούς όρους. Γι’ αυτό καταργούνται τα υπόλοιπα τυριά, απαγορεύεται η εισαγωγή ξενόφερτων άνοστων γαλακτοκομικών. Καταργούνται τα ξυπνητήρια, το ξύπνημα θα γίνεται ακριβώς στη 1 με καμπάνες που θα χτυπάνε 1 φορά. Όσοι ξυπνούν νωρίτερα θα τιμωρούνται αυστηρώς, όσοι συνεχίσουν να κοιμούνται δε θα έχουν κυρώσεις. Μαζική αφύπνιση στη 1 με χαλούμι για πρωινό. Για ένα κόσμο χωρίς ξυπνητήρια και νερόβραστα τυριά. Γιατί ο ύπνος και το φαΐ είναι το δίκιο του εργάτη. 
 

Μαστροσαββάκη Παναγιώτα του Νικολάου – Υπουργείο Ταραμοκεφτέ, Μπέργκερ, Σεφταλιάς, Αχινοσαλάτας και «χάρη έχει το νησί και χάρη έχω εγώ»

Μια πατάτες, μια κεφτέδες και έναν αχινό στο 2 παρακαλώ. Από τις 21 Σεπτέμβρη ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Απόφοιτοι και σπουδαστές των τμημάτων Διαιτολογίας , θα χλευάζονται στις πλατείες των χωριών με ταμπέλα: «Είμαι οπαδός του φασίστα Εωσφορογιαουρτιού». Από τις 21 του Σεπτέμβρη το λεπόν και επειδή είμαστε νησιώτες και καλοφαγάδες, σε κάθε εκλογές που θα διεξάγονται θα στήνουμε φαγοπότι και θα τέθουμε εκλογικά κέντρα τη ταβέρνα του ψαρογιώργη και της κυρα-Αννούλας. Γκεστ σταρ η Χρυσηίδα Δημουλίδου που θα τιμωρεί όποιον δεν τιμήσει τα ενάγοντα φαγητά, διαβάζοντας στα θύματα από 2 βιβλία της. Στις 21 Σεπτέμβρη, η Ελλάδα πάει μπροστά, γιατί μαζί τα φάγαμε. Να ζήσει το Υπουργείο ωρέ!


Μπαρμπάτσαλου Κωνσταντία του Βύρωνα  – Υπουργείο Πασπατέματος Κώδικα και Γουρλωμένου Ματιού

Ti είπατε; Ruby on Rails, C# και Python; Από τις 21 Σεπτεμβρίου και μετά θα γράφετε μόνο σε Java. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Όποιος πιαστεί να προγραμματίζει σε άλλη γλώσσα, θα καταδικαστεί να δουλεύει σε υπολογιστή Ελληνικού Δημοσίου με Windows 98 και χωρίς πασιέντζα. Θα δοθεί τέλος στο βασανισμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων θυμάτων του Excel, του SPSS και του Matlab. Θάνατος (ακόμα περισσότερος από τον ήδη υπάρχοντα) στον Internet Explorer 6! Η C είναι αθέμιτη, παράνομη, απεχθής, επονείδιστη και μη βιώσιμη.
 

Στεφανόπουλος Στέφανος του Ευσταθίου – Υπουργείο Εαρινής Αγρανάπαυσης Ηλιθίων (ΥΕΑΗ)

Ύστερα από ένα κυκεώνα φαύλων κύκλων και απατηλών υποσχέσεων, μια νέα ελπίδα έρχεται να τάξει και να παρατάξει. Μια ομάδα από ένθερμους υποστηρικτές του διαλόγου και της αμπελοφιλοσοφίας, επαναστατεί, πατώντας πόδι στα κακά και βρωμερά νύχια της ποταπής ιεραρχίας. Αν είστε fan της άνευ λόγου παραποίησης της αλήθειας, τότε «Στέφανος» είναι το όνομα και Σ.Φ.Ι.Ξ.Ο.Υ. η όλη φάση. Το Υπουργείο Εαρινής Αγρανάπαυσης Ηλιθίων (ΥΕΑΗ), με τη βοήθεια ενός απαίδευτου κορμοράνου, μιας βεντάλιας, ενός νυχοκόπτη και ενός ηλεκτρονικού επεξεργαστή, θα κάνει τα δυνατά, αδύνατα, για να αποδείξει την αθωότητα της αντιχιπστερικής επικράτειας και των χαμηλών καμηλοπαρδάλων. Τέρμα τα ψέματα, τέρμα οι υπεκφυγές, τέρμα η ακρίβεια, δοκάρι και γκολ, γκολ στα κέρδη, και ζήτω το προφιτερόλ. Η σύγκρουση με την ανθρώπινη καλλιτεχνική φύση θα είναι αναπόφευκτη και σίγουρα όχι τελειωτική. Ο πόλεμος της υποκουλτούρας τώρα ξεκινά. Στις 21 Σεπτεμβρίου σβήνουμε τα φώτα κι ανάβουμε φακούς. Εσύ θα μείνεις στην απ’ έξω;

H διακύρηξη κλείνει με τον ύμνο του κόμματος, για τους άπιστους που θα προτιμήσουν άλλους πολιτικούς συνδυασμούς.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.