Σε προειδοποιώ, αν διαβάζεις Λιακόπουλο, άλλαξε ιστοσελίδα τώρα. Πόσο απεχθάνομαι τους συνωμοσιολόγους. Ξέρεις κυκλοφορούν πολλές πικάντικες ιστοριούλες για παγκόσμιες συνωμοσίες, νέα τάξη πραγμάτων, αεροψεκασμοί και τα λοιπά. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών, κατ' εμέ είναι μπούρδες και bed time stories για μικρά παιδιά.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά λοιπόν.

Σχετικά καινούριο αλλά παγκόσμιο φαινόμενο είναι οι αεροψεκασμοί. Κάθε αεροσκάφος τύπου jet (αυτά με την τουρμπίνα και όχι με έλικες) όταν πετάει πάνω από ένα υψόμετρο αφήνει στην ουρά του ένα λευκό ίχνος. Είναι τα καυσαέρια που απλά παγώνουν και όλη αυτή η γνώση δεν είναι δική μου. Απλοί νόμοι της φυσικής. Χιλιάδες πιλότοι, φυσικοί και λοιποί θετικοί επιστήμονες το έχουν δηλώσει κατηγορηματικά. Βέβαια ο συνωμοσιολόγος αυτά τα ακούει «βερεσέ». «Στο κόλπο είναι κι αυτοί.»

Θέλω λοιπόν φίλε μου, να μου εξηγήσεις εμένα του αφελή, πως λειτουργεί μια τέτοια σκευωρία εις βάρος της ανθρωπότητας. Φαντάζομαι πως για να «δουλέψει» όλο αυτό σε παγκόσμια κλίμακα θέλει και χιλιάδες εργαζόμενους. Ανάμεσα σε αυτές τις χιλιάδες ανθρώπων, δεν βρέθηκε ένας με smartphone; Άντε δεν επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα στις μυστικές τους βάσεις. Κάποιο ατύχημα που απλά θα αποκάλυπτε την όλη διαδικασία; Ούτε καν ε; Δηλαδή δεν βρέθηκε ούτε ένας Ελληνάρας να ρουφιανέψει τα πάντα αποσκοπώντας στη δόξα; Δε μπορεί να το πιστεύεις αυτό.

Σε λίγο πιο πρακτικό κομμάτι τώρα. Πολεμικά αεροσκάφη με ένα σκασμό τεχνολογία, έξυπνες βόμβες και καθοδήγηση από δορυφόρο και πάλι αστοχούν. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως ένα πολιτικό αεροσκάφος που ψεκάζει μικροσωματίδια θα έχει την όποια τύχη να «βρει» στόχο; Και αφού όλα γίνονται τόσο μυστικά, οι ψεκασμοί γιατί συμβαίνουν ακριβώς πάνω από μεγάλα αστικά κέντρα υπό το φως της ημέρας;

Εντεκάτη Σεπτεμβρίου. Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί αποσβολωμένος τον θάνατο χιλιάδων άμαχων Αμερικανών και τον διασυρμό του αμυντικού συστήματος της μεγαλύτερης πολεμικής μηχανής παγκοσμίως. Το world trade center καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Χάνονται δισεκατομμύρια από την αμερικάνικη αγορά και εσύ θέλεις να με πείσεις πως αυτό ήταν δουλειά εκ των έσω. Το έστησαν οι ίδιοι οι κυβερνώντες των Η.Π.Α με σκοπό να έχουν αφορμή να εισβάλλουν στο Αφγανιστάν. Δεν μου λες; Δεν μπόρεσαν να σκεφτούν κάτι με λιγότερο αίμα και πιο «φθηνό»; Κάνε μια γρήγορη ιστορική αναδρομή και ψάξε να βρεις πότε οι Η.Π.Α χρειάστηκαν ιδιαίτερο λόγο για να επιτεθούν σε μια χώρα.

Ιράκ, Πακιστάν, Λιβύη, Σομαλία, Υεμένη είναι κάποιες από τις χώρες που δέχθηκαν επίθεση εν μια νυκτί και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και εσύ θέλεις να πιστέψω πως η Αμερικάνικη κυβέρνηση δημιούργησε όλο αυτόν το χαμό απλά ψάχνοντας αφορμή; Εξ’ άλλου όλο αυτό θα ήταν ενάντια στο Αμερικανικό δόγμα Monroe που επιβάλλει πως όλες οι πολεμικές ενέργειες πρέπει να λαμβάνουν χώρα εκτός συνόρων.

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη τέτοιες συνωμοσίες αλλά δεν θα μπω στον κόπο να τις αναλύσω γιατί είναι τουλάχιστον pathetic. Παγκόσμια κέντρα εξουσίας, Ελοχίμ και Νεφελίμ, κοίλη γη, επισκέψεις U.F.O και σκηνοθετημένη προσσελήνωση.

Φίλε μου, ξεκόλλα. Η μόνη πραγματική συνωμοσία που παίζεται στην πλάτη σου, είναι τα βιβλία που αγοράζεις κάνοντας μάγκες κάποιους άλλους. Κανένας δεν ενδιαφέρεται τόσο για εσένα και την άποψη σου, ώστε να κατασκευάζει συνωμοσίες για να σε κατευθύνει. Δεν χρειάζεται, όσο υπάρχει η τηλεόραση.

Πέταξε τα βιβλία που αγόρασες σε υπέρ-προσφορά get a life και κάνε λίγο σεξ.

Άντε και καλά μυαλά.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.