Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε.

Κάθομαι στο σαλόνι και βλέπω Βουλή. Δυο τρία παχύδερμα να ωρύονται, η Τζακρή να διαβάζει κοσμοπόλιταν, οι ποταμίσιοι να βγάζουν σελφι με κάτι σακίδια και το γλυκό μου Ορκ (Παπαρήγα) με το ένα χέρι να ξύνει το αυτάκι και το άλλο να αγκαλιάζει την σταλινική τσάντα της.

Μέχρι που ακούω αυτή την μεθυστική φωνή, αντικρίζω αυτό το αλογίσιο βλέμμα, σταμπάρω αυτή την Λεβέντικη κορμοστασιά. Ναι, γαμώ τα σήμαντρα. Ναι ρε τρελέ μου, ναι!

Λεβένταρος ιζ ον δε χαουζ.

30 χρόνια αδιάκοπου αγώνα, αμετάκλητης προσπάθειας, χαβανέζικης πίτσας δεν πήγαν χαμένα Ελληνίδες και Έλληνες.

Μεγάλη η χάρη σου Παναγιά μου Τσαμπίκα. Μια λαμπάδα σαν το μπόι του αγοριού μας θα σε φέρω την επόμενη φορά. Μεγάλη η χάρη σου Άγιε μου Φανούρη, που μπορεί να μου κάηκε λίγο η φανουρόπιτα, αλλά επιτέλους φανερώθηκε το είδωλο του στη Βουλή.

Το περιμέναμε τόσα χρόνια. Το φωνάζαμε από τα βάθη της ψυχής μας, σκίζαμε τα σουτιέν μας, για ένα κόμμα, μια ιστορία, ένα όνομα. Λεβέντης.

Ω μεγάλε Μανιτού των τρολς, εσύ Λεβέντη. Η λάμψη σου πάνω στο βήμα χαρίζει φως στους τυφλούς, για το αχαλίνωτο χιούμορ σου σκίζει τα βρακιά της η Αλεκάρα, το όνομα σου ζητωκραυγάζουν πλέον η Αντιγόνη (Λυμπεράκη) μαζί με τους άπορους στο συσσίτιο της Αγίας Ειρήνης.

Λεβέντη εσύ σουπερ σταρ! Που απάγγειλες MC Τάκο και Θείο Αιμίλιο, χαρίζοντάς μας μια απαγγελία που ούτε η Αντέλα Μέρμηγκα δεν μας έδωσε.

Που τόσα έχεις χαρίσει στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας 30 χρόνια, να σε βάζουν τώρα στο γραφείο του γκαντέμη του φρυδά;

Μας ρωτήσατε εμάς, χαμηλού δεξιού επιπέδου τραμπούκοι ;

Αντί να σκάμε κανένα τετράφυλλο τώρα και να ακούμε ΜC Τάκο και Slayer μαζί με τον Λεβέντα, να σκάμε από το άγχος μας μη τυχόν και έρθει ο Δρακουμέλ και τα κάνει όλα λουμπόγυαλο με την γκίνια του;

Και να έχουμε και την Ντορίτσα να μας πουλά και πνεύμα για την γρουσουζιά του φρυδά σε ποιον; Στον Λεβέντα;

Ποια είσαι συ που ‘ρθες εδώ σε μας να κάνεις πλάκα; Άντε σπάσε, ρε Μπακόγια.

Θεούσες όλου του κόσμου ενωθείτε, πιάστε λάδια, αγιασμούς, βίβλους, πεντάλφες και στη βουλή αδερφές μου, στη βουλή.

Θα ξορκίσουμε το κακό από το παλικάρι μας, θα εξοντώσουμε το Μητσοτακέικο μικρόβιο. Μη κολλήσει κανένα μικρό παιδάκι και τρέχουμε.

Γιατροί χωρίς σύνορα, γιατροί του δημοσίου, γιατροί για αγελάδες, ενωθείτε αδέλφια. Ο αρχηγός μας, μας χρειάζεται, η ανθρωπότητα μας χρειάζεται.

Ήρθε ο καιρός για το Λεβεντεμβόλιο. Ήρθε ο καιρός η δικτατορία των Δρακουμέλ να αφανιστεί. Κανένας φρυδάς, κανένας Κούλης δε θα μας ξημερώνει τα βράδια με εφιάλτες.

Αυτό το βλέμμα σου ρε προέδρα, που φωνάζει με τόσο πάθος: Πάλι μπάμιες θα φάμε μωρή; Μπορεί να κατατροπώσει ολόκληρη σε μέγεθος μπιζελιού δυναστεία των ποταμίσιων. Αυτούς τους χλεμπονιάρηδες θα φοβηθούμε;

Ποιοι είστε εσείς, ρε αρκουδέηδες, που θα τρομάξετε τον τιτάνα; Αληταριά που κλείσατε το 67;

«Ο Μητσοδράκουλας από τότε το ζήλευε το αγόρι μας. Μηδέν να ναι οι ώρες σας, ο θεός να στείλει καρκίνο στο Μητσοκέικο και σ’ όλα του τα σόγια. Προδοσία, αλητεία. Στο διάολο όλοι.» – Βασίλης Λεβέντης στο κανάλι 67

Ο Σατανάς πλέον κάθε Σάββατο πηγαίνει για καφέ στον Βασιλάκη μας και μαζί κράζουν τον επόμενό του πελάτη. Συγκινημένος δήλωσε, χαρακτηρίζοντας τον προέδρα αδερφό, λέγονας ότι μόνο ο θεός μπορεί να τους χωρίσει. Δεν υπάρχει σταματημός στο τρένο του Λεβέντη.

«Τί μου τη χάρισες αυτή την ταμπακιέρα, αφού για μένα πονηρά έχεις σκεφτεί», τραγουδάει η Εμιλία Μπάρακ σε συναυλία αλληλεγγύης για τον προέδρα.

Κεντρώοι και Λεβεντίτσες ήρθε και για μας η ώρα και θα τους πατήσουμε τους αλήτες κάτω. Λεβέντα είσαι το αστέρι μας. Ενωμένες θα νικήσουμε.

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.