Όλη η ομάδα του Mindthetrap είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με διεθνούς φήμης ονειροκρίτες και μελλοντολόγους. Πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Βαγγέλης Μητέρας, ο Πιτ Παπαδάκης και ο Τάκης ο Σουγιάς, θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να εξηγήσουν τα μελλούμενα των ονείρων σας.

Τέλος στα what the fuck πρωινά και στην αβεβαιότητα. Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει.

Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουμε με γνωστά όνειρα και τις σωστές (επιτέλους) ερμηνείες τους.

Δόντια: Αν δείτε στον ύπνο σας να βουρτσίζετε δόντια και είστε άντρας πάει να πει ότι θα βγείτε ραντεβού. Αν δεν έχετε σύντροφο για να βγείτε ραντεβού σημαντική πιθανότητα μπορεί να είναι το γεγονός ότι δε βουρτσίζατε τα δόντια σας μέχρι τώρα.

Κεραυνός: Αν δείτε στον ύπνο σας κεραυνούς σημαίνει ότι έχετε μεγάλες ποσότητες θυμού συσσωρευμένου μέσα σας. Αν δείτε κεραυνό να χτυπάει κάποιον τότε αυτό σημαίνει ότι θέλετε να σκοτώσετε το αφεντικό σας. Αν είστε γυναικά δείτε παρακάτω στην Πτώση. Αν είστε άντρας δείτε παρακάτω στον Φόνο.

Εκτροχιασμός τρένου: Αν δείτε ένα τραίνο να φεύγει απ’ τις ράγες και να γεμίζουν τα βαγόνια πτώματα τότε μάλλον η Ελλάδα θα βγει απ’ την Ευρωζώνη και ο Μπογδάνος έκανε καλά που έκλαψε για την Ελλάδα.

Καταρράκτες: Δυο είναι οι πιο πιθανές εξηγήσεις αν δει κανείς καταρράκτη στο όνειρό του. Πρώτον ξέχασε κάποια βρύση ανοιχτή και ο επόμενος λογαριασμός του νερού θα φέρει καταρράκτες δακρύων. Δεύτερον, μάλλον σας έχει πιάσει κατούρημα και πρέπει να σηκωθείτε για το μπάνιο αν δε θέλετε να νιώσετε όπως τότε στο νηπιαγωγείο που τα παιδάκια κορόιδευαν το χωριστρέ κουρεματάκι που τόσο αγαπούσε η μαμάκα σας.

George Clooney: Ένα όνειρο με τον George είναι τόσο συχνό και κοινότυπο που πλέον δεν έχει καμία σημασία.

Πτώση: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πέφτετε τότε πολύ πιθανόν να πέφτετε στην πραγματικότητα από το κρεβάτι. Συνήθεις ένοχοι αποτελούν οι γυναίκες-σύντροφοι που σας ακούνε να ροχαλίζετε και βλέπουν στο όνειρο τους κεραυνούς και από το φόβο τους σας έσπρωξαν.

Φόνος: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας σκοτώνει χωρίς να φοβάστε τότε σημαίνει ότι θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό, θα βρείτε δουλειά, τον έρωτα της ζωής σας και θα κάνετε και περιουσία. Αν πάλι δείτε να σκοτώνουν κάποιον και νιώσετε καλά ίσως είναι ώρα να πάρετε μερικές μέρες άδεια, καθώς και να απομακρύνεται όλα τα αιχμηρά αντικείμενα από το γραφείο σας για όταν μπαίνει μέσα το αφεντικό.

Περιμένουμε με αγωνία τα όνειρά σας. Οι συνεργάτες είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και να διώξουν οποιαδήποτε αμφιβολία σας ταλαιπωρεί.

Στείλτε μας τα μηνύματα σας στο [email protected]

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.