Αδέρφια μου, αλήτες, προφυλακτικά. Πόσες φορές αναρριγήσατε μπροστά στη θέα μιας μικρής οπής στο λαστιχένιο πεοζιπουνάκι; Πόσες φορές ακούσατε γκρινιές, φωνές, εξάψαλμο και καντήλια της Καινής και της Παλαιάς Διαθήκης από την κοπέλα σας, που αρνείται να πάρει αντισυλληπτικά για να μη φορτώνει αναίτια τον οργανισμό της; Πόσες ακόμα εναλλακτικές και μη, μεθόδους αντισύλληψης δοκιμάσατε αλλά τελικά καταλήγατε πλάτη με πλάτη κι οι δυο οκλαδόν και με καμία πράξη που θα τις χρειαζόταν να έχει λάβει χώρα στο υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το σαλόνι ή το μπάνιο σας;

Όλα αυτά είναι παρελθόν φίλοι μου. Όχι πια άγχος, μόνο σεξ. Τώρα πια, με έναν απλό διακόπτη, η ρόη του σπέρματός σας, δεν καταλήγει στα εσώτερα της αλαβάστρινης καλλονής που κοσμεί το κρεβάτι σας- ή όποιο άλλο έπιπλο γουστάρετε τέλος πάντων-.

Ένας Γερμανός εφευρέτης, που ακούει στο όνομα Clemens Bimek, κατασκευάζει έναν «σπερματοδιακόπτη» που θα επιτρέπει στα αγοράκια να σταματάνε και να ξεκινάνε την παροχή σπέρματος κατά βούληση.

Η διαδικασία της τοποθέτησης, μια μικροεπεμβασούλα, μην τρελαθεί κανείς, κρατάει μόλις τριάντα λεπτά. Τώρα το αν και πόσο θα πονέσει πριν, μετά και κατά τη διάρκεια, μην με ρώτατε, σας παρακαλώ δε θα 'θελα, κοριτσάκι γαρ και πού να ξέρω εγώ απ'αυτά;

Μετά, μπορείτε να πάτε στο σπιτάκι σας, στο κορίτσι σας και με ένα απαλό χάδι πάνω από το δέρμα, κλείνετε το διακόπτη.

Οφείλω να σας ενημερώσω ότι θα υπάρχουν σπερματικά κύτταρα στη ροή της ηδονικής σας ολοκλήρωσης για περίπου τρεις μήνες μετά την επέμβαση. Για να είστε απόλυτα, οριστικά και λίγο πάνω από το εκατό σίγουρoi, θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν ουρολόγο. Αλλά, αμέσως μόλις γυρίσετε το διακόπτη πίσω, μπουμ! Είστε ξανά γόνιμοι και έτοιμοι να βάλετε ένα μωράκι στην κοιλίτσα της συντρόφου σας, αν αυτό επιθυμείτε.

Ό,τι και να έχετε σκεφτεί μέχρι τώρα, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι κόσμος και ντουνιάς- κυρίως εφευρέτες και επιστήμονες- προσπαθούν να βρουν τρόπους να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, με λιγότερο άγχος, περισσότερη απόλαυση και είκοσι εφτά κατασκευαστές πλυντηρίου συνιστούν εκείνο το απορρυπαντικό για ρούχα καθαρά κι αφράτα σαν καινούρια. Το θέμα είναι ότι με αυτή την επέμβαση, σας υπόσχονται την ίδια αποτελεσματικότητα, αλλά όχι με την μονιμότητα οποιασδήποτε άλλης μέχρι τώρα γνωστής εγχείρησης.

Γι' αυτό μη βιαστείτε να καταδικάσετε την εφεύρεση του καινοτόμου αυτού διακόπτη και του Γερμανού εμπνευστή της. Φανταστείτε ότι σε μερικά -οκ, αρκετά- χρόνια από σήμερα, θα μπορείτε να πείτε στα παιδιά σας από πού ακριβώς προέρχονται -ξέρετε, αριστερά ή δεξιά.

Και για να τελειώνουμε, μη μου πείτε ότι δε ζείτε για τη μέρα, που θα επισκεφθείτε γιατρό για τεστ γονιμότητας, αν σταθείτε άτυχοι και δεν μπορείτε να αφήσετε έγκυο την κοπέλα σας και ακούσετε την ερώτηση: «Δοκιμάσατε να κλείσετε και να ξανανοίξετε το διακόπτη;»

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.