Άλλοι περιμένουν το νέο έτος για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, για να βρουν μια νέα δουλειά, για να θέσουν και να πραγματοποιήσουν νέους στόχους και άλλοι –όπως εγώ καλή ώρα! –περιμένουμε το νέο έτος για να δούμε τη νέα σειρά!

Μία είναι Η νέα σειρά. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Ξέρεις πολύ καλά ποια εννοώ.

Άντε, θα σου δώσω μερικά στοιχεία…

Η σειρά είναι βρετανική και βγαίνει στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου του 2017. Φιλοξενείται από το κανάλι BBC One, αλλά εμείς εδώ θα περιμένουμε υπομονετικά να τη δούμε online.

Η σειρά, δεν είναι ακριβώς σειρά. Και τι εννοώ; Ανήκει στην κατηγορία των μίνι TV-series που αποτελούνται από μικρό αριθμό επεισοδίων. Συγκεκριμένα, η εν λόγω σειρά αποτελείται από 8 –μόνο– επεισόδια! (Κρίμα θα ήθελα κι άλλα…)

Δημιουργοί και παραγωγοί είναι περισσότεροι από έναν, συμπεριλαμβανομένου και του πρωταγωνιστή. Αυτά όμως ελάχιστα μας νοιάζουν. Ελπίζουμε βέβαια η δουλειά τους να είναι καλή και να ενισχύσει τη χαρά που θα νιώσουμε όταν επιτέλους δούμε το πρώτο επεισόδιο!

Και τώρα πάμε στο καλύτερο κομμάτι! Ο πρωταγωνιστής μπορεί το 2016 να μην μας έδωσε τη χαρά να τον απολαύσουμε σε νέες ταινίες, αλλά φαίνεται πως μας έκανε απλώς να ανυπομονούμε για τη νέα του σειρά. Άλλοι τον ξέρετε από το Inception, όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Leonardo Di Caprio, άλλοι από τη ρομαντική κομεντί This means war (Αν δεν το έχεις δει, πρέπει να το κάνεις!), άλλοι από τους δίδυμους Γκάνγκστερ που υποδύθηκε στην ταινία Legend και άλλοι από το Revenant. Κι εσείς όμως που δεν τον ξέρετε, έχετε την ευκαιρία να τον μάθετε μέσα από αυτή τη σειρά. Ε ναι, είναι ο Tom Hardy. *παλαμάκια και χτυποκάρδια*

Στη σειρά μεταφερόμαστε σε άλλον αιώνα και παρακολουθούμε τον James Keziah Delaney (ο αγαπημένος μας Τομ), καθώς αφήνει πίσω τη ζωή του στην Αφρική για να επιστρέψει στο Λονδίνο του 1814, παρότι τον είχαν για νεκρό. Λόγος της επιστροφής του, η ελπίδα να κληρονομήσει την αυτοκρατορία του πατέρα του και να φτιάξει μια νέα ζωή για τον εαυτό του, αλλά ο καημένος (ούτε καν!) δεν ξέρει τι τον περιμένει. Έρχεται αντιμέτωπος με την East India Company, στην οποία αρνείται να πουλήσει την περιουσία που δικαιούται, προτιμώντας να φτιάξει τη δική του αυτοκρατορία κι μπλέκει με τον ένα και τον άλλο τρόπο σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Δεν ξέρω αν θα είναι καλή σειρά. Δεν ξέρω πώς θα είναι η σκηνοθεσία. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει γρήγορη εξέλιξη. Ωστόσο θα είμαι φαν της σειράς. Πρώτος και κύριος –βασικά μοναδικός –λόγος είναι ότι ο Tom Hardy είναι εξαιρετικός ηθοποιός (αν το αμφισβητείς τράβα δες το Legend και πες μου αν μπερδευτείς κι εσύ και νομίζεις ότι βλέπεις δύο ξεχωριστούς ηθοποιούς αντί για έναν). Επίσης στη σειρά θα δούμε την Oona Chaplin, γνωστή σου μάλλον από το Game of Thrones, καθώς και τον Jonathan Pryce, πάλι από το GOT.

Και δεν έχω πει ακόμη για ποια σειρά μιλάω!!

Taboo. Έτσι να την ψάξεις να τη δεις!

Και τώρα δες το τρέιλερ...

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.