Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο εύκολη θα ήταν η ζωή σου αν υπήρχαν συσκευές για να κάνουν πράγματα αντί για σένα, είτε για να σε βγάλουν από τον κόπο να ξοδέψεις επιπλέον χρόνο ή για να σε γλιτώσουν από άσκοπη εργασία; Αν υπήρχαν συσκευές που να είναι βγαλμένες από το μέλλον, αλλά να βρίσκονται στο παρόν; Να ένιωθες, βρε παιδί μου, πρωταγωνιστής ταινίας του μέλλοντος!
Κι όμως, υπάρχουν τέτοιες συσκευές! Και μπορείς να τις βρεις, στο ίντερνετ! Τόσο απλά! 

Για κάθε έναν κατά φαντασίαν ασθενή και μη, το θερμόμετρο αυτό τοποθετείται στο αυτί, αρκείται σε ένα δευτερόλεπτο για να μετρήσει τη θερμοκρασία του σώματός σου και συνδέεται ασύρματα με την αντίστοιχη εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου, ώστε να σε ενημερώσει για συμπτώματα, να σου κάνει διάγνωση και, σαν καλός γιατρός, να σου δώσει τη συνταγή φαρμάκων που πρέπει να ακολουθήσεις. Δε θα χρειαστεί να πας καν στο γιατρό!

Για εσένα που δεν έχεις και το πρώτο μπόι, ή που συνηθίζεις να αποθηκεύεις πράγματα στα πιο ψηλά σημεία, θα σου λύσει τα χέρια αυτό το εργαλείο! Θυμίζει σέλφι στικ, αλλά ουσιαστικά είναι πολύ πιο χρήσιμο. Δε θα ξαναχρειαστεί να σέρνεις σκαμπό και καρέκλες και να σκαρφαλώνεις σαν τον Ταρζάν στα έπιπλα για να πιάσεις κάτι που βρίσκεται ψηλά. Θα κρατάς αυτό το στικ, θα πατάς τη «σκανδάλη», θα μαγκώνεται αυτό που θες και – ταράμ! – δε θα νιώσεις την παραμικρή κούραση!

Εάν λες ότι δεν είσαι από αυτούς που όπου σταθούν και όπου βρεθούν ψάχνουν πρίζα να φορτίσουν τη μπαταρία του κινητού που συνεχώς εξαντλείται, μάλλον θα ψεύδεσαι! Γι’ αυτό και υπάρχει αυτό το φωτάκι-λαμπατέρ. Πέρα από το να φωτίζει, καταφέρνει να φορτίζει και τις συσκευές. Τέρμα οι φορτιστές, καλώς ήρθατε στο μέλλον!

Πόσες φορές ξαπλώνεις στο κρεβάτι να δεις ταινία ή video στο tablet και βαριέσαι να κρατάς τη συσκευή, ενώ είναι σχεδόν αδύνατον να βολευτείς; Είμαι σίγουρη, συνέχεια. Σκέψου, λοιπόν, πόσο θα σου έλυνε τα χέρια – κυριολεκτικά – αυτό το τύπου τραπεζάκι-σταντάκι για tablet!

Συσκευή για τους σιχασιάρηδες του κόσμου! Δε θα χρειαστεί να ξαναπιάσεις κάδο και να λερώσεις με μικρόβια τα καθαρά χεράκια σου, γιατί αυτός ο κάδος έχει «αισθήσεις» και αντιλαμβάνεται ότι θες να τον χρησιμοποιήσεις κι ανοίγει μόνος του. Πόσο τέλειο!

Για εσένα που λατρεύεις την τεχνολογία. Για εσένα που λατρεύεις τη μαγεία. Για εσένα που λιώνεις με Star Wars. Η κούπα αυτή παίρνει τα «πάνω» της με το που πιει καφέ (ή κάτι ζεστό τέλος πάντων). Αντιλαμβάνεται την αλλαγή θερμοκρασίας και, όταν ποτίζεται, τα μαγικά της όπλα φωτίζονται. Μακάρι να έβγαινε και με άλλες ταινίες...

Με αυτές και με άλλες τόσες συσκευές που υπάρχουν – γιατί υπάρχουν πολλές! – μπορείς να φτιάξεις το δικό σου smart home και να είσαι βασιλιάς. Σε λίγο, δε θα χρειάζεται καν να μαγειρεύεις και να σκουπίζεις – θα το κάνει η τεχνολογία για σένα!

comments Αν έχεις κάτι να πεις... μίλησε τώρα ή σώπασε για πάντα.